To je to što me zanima!

'La Bamba, jesi to ti?': Hrvati 'prepoznali' Antonija Alvareza

Antonio Alvarez III. je mnoge podsjetio na legendarnog glumca iz filma o glazbeniku Richieju Valensu. Drugi, pak, tvrde kako mu više nalikuje popularni A Martinez, poznatiji kao Cruz iz Sante Barbare
Vidi originalni članak

I šta, taj tip iz La bambe će nas izvuć iz g****a? Ak ne ništa drugo, bar nije loš za gledat, jedan je od brojnih komentara Hrvata na nevjerojatnu fizičku sličnost novog upravitelja Agrokora, Amerikanca filipinsko-španjolskog porijekla Antonija Alvareza III.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

I zaista, američki glumac Lou Diamond Phillips, koji je utjelovio rokera Ritchieja Valensa u filmu 'La Bamba' i Agrokorov novi menadžer frapantno su slični. To im nisu jedine dodirne točke.

Phillips je, kao i Alvarez, rođen na Filipinima. Također, kao i Alvarezu, majka mu je Filipinka. Dijele i ljubav prema glazbi. Phillips je, osim pjesama u La Bambi, glazbenu karijeru sredinom 90-ih gradio u rock bandu iz Los Angelesa The Pipefitters, a i sad povremeno nastupa na holivudskim tulumima.

Alvarez je skloniji drugim glazbenim smjerovima: Latino-baladama za filipinske sapunice i dance-electro nastupima pod umjetničkim imenom A3.

Alvarez i njegova supruga Oleana, s druge strane, nevjerojatno podsjećaju na nekad najpopularniji televizijski par u Hrvatskoj, Cruza i Eden iz Sante Barbare.

Romantičnog policajca Cruza je glumio A Martinez, a njegovu ljubav, razmaženu bogatašicu Eden Capwell, glumila je Marcy Walker.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 05.04.2017.

    koga briga za tog kapitalistu?

  • valikol 05.04.2017.

    Ovo je nečuveno, da mi u Hrvatskoj nemamo pametnog čovjeka koji će riješiti naše probleme, već neki filipinac ili Bog te pita koji. Vrlo je jasno da je ovo sve parada. Gospodin Plenković ja vrlo dobro rekao, moramo poštivati nečije vlasništvo. Nije li tu nešto čudno? Koliko ljudi je izbačeno iz svog vlasništva i otuđena im imovina, bačeni na ulicu? Koliko neprovjereno od ponekih smutljivaca pojedinci blokirani? Država šuti. Todorić se zakukuljio u Dvorac koji je dobio od Franje Tuđmana, ali da ga uredi a ne prisvoji kao dom za sebe i svoju dragocjenu obitelj. Njega treba zaštititi? Njega treba izbaciti iz Hrvatske za sva vremena. Naplatiti dugove njegovim pokradenim bogatstvom i gospodo, ne treba nam nitko krojiti sudbinu. Sami to moramo učiniti. Država šuti. Zanima me dokle?

  • Proletarac 05.04.2017.

    Haha, i taj če spašavati hrvatsko gospodarstvo ? Moja sučut...

Komentiraj...
Vidi sve komentare