To je to što me zanima!

Labuđa obitelj pažljivo i bez problema šeće gradom

Roditelj se posebno pažljivo brinu za svoju djecu kad prelaze cestu. Uče ih što je zebra i sa kim se smiju družiti. Ni ova labuđa obitelj nije iznimka
Vidi originalni članak

Dugovrata obitelj krenula je u šetnju gradom  Perranporthom u Britaniji, popularnim surferskim odredištem. Brojna obitelj uputila se na petstotinjak metara dug put od plaže do njihova doma na jezeru. Majka i otac sigurno su vodili svoje mladunce nogostupom namijenjenim za ljude. No njihova roditeljska škola malo je zakazala u trenutku prelaska ceste. Umjesto da iskoriste iscrtanu zebru, oni su lagano koračali posred ceste.
- Kad sam ih prvi put ugledao, stajali su ispred restorana s prženim ribama i krumpirićima. Gledali su kroz izlog kao da se nadaju da će nešto dobiti. Vidjeti ih na ulici usred grada bilo je nevjerojatno uzbudljivo - priča Dave Quinell, koji je i snimio fotografije. umirovljeni prirodoslovac Rex Harper (71) kaže da poznaje ovu labuđu obitelj dobro te vjeruje kako su naučili šetati gradom gledajući ljude.
- Ženka jako dobro poznaje grad. Često je bila ovdje pa je vjerojatno vidjela ljude u gradu te ih je odlučila oponašati - priča Rex.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • slay22 14.06.2008.

    Kak su slatki...ha ha, ko mala vojska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare