To je to što me zanima!

'Wow! Predsjednica je osobno vozila hrvatske nogometaše...'

Iako je status u kojem se tvrdi da je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović vozila autobus hrvatske reprezentacije objavljen još jučer, nitko nije primijetio da vozačica nije predsjednica
Vidi originalni članak

Pogledajte kako je hrvatska predsjednica osobno vozila hrvatsku reprezentaciju nakon što su sletjeli u Hrvatsku. Wow! Što reći? Samo želim da kažete nešto o ovoj divnoj predsjednici - stoji u statusu na Facebooku blogerice iz Nigerije.

Objava je do sada dobila 2,7 tisuća 'lajkova' i podijeljena je 16 tisuća puta. Jedini problem je to što autobus hrvatske reprezentacije ne vozi predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, nego vozačica ZET-a Nikolina Žiljak.

Iako je status objavljen prije jednog dana, još nitko nije primijetio zabunu, pa ljudi i dalje ostavljaju zadivljene komentare.

'Uzor kakva bi predsjednica trebala biti. Nigerijo, ovaj put mudrije birajte' i 'Ona je savršeni primjerak skromne liderice, personifikacija poniznosti' pa zatim 'Wow! Wow! Wow! Stil vodstva ove žene ispisat će novo poglavlje u udžbenike o vodstvu. Najblaže rečeno, nezamislivo' samo su neki od komentara koji se i dalje slijevaju ispod objave.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 19.07.2018.

    Potražite na facebooku djevojku "" Nkiru Homann"" Afrička blogerica. Prije 11 sati je objavila post tj biografiju za našu predsjednicu :D Stavila je sliku kako drži američku pušku i hvale je dosta :) . Nemam niš protiv toga već slutim ako izgubio u Hrvatskoj izbore smiješi joj se karijera u Africi.

  • 19.07.2018.

    ova šta vozi autobus je postala popularna

  • Judita👥 19.07.2018.

    najbolje kad je ovaj spiker na rtl rekao vozi ih ili gospođa ili gospodična .iz aviona se vidi da nije cura

Komentiraj...
Vidi sve komentare