To je to što me zanima!

Legenda koju niste čuli: Zbog nje napravili park pun penisa...

JUŽNA KOREJA: Danas je park Haesindang jedna od omiljenih turističkih destinacija u Južnoj Koreji, a bizarna priča o njegovom nastanku obišla je svijet
Vidi originalni članak

U Južnoj Koreji postoji park s kipovima i statuama penisa u erekciji.

Park Haesindang izgrađen je u gradiću Sinnamu na istočnoj obali zemlje, u spomen mlade djevice čiji je ljubavnik bio ribar koji se nikad nije vratio s pecanja. Ona ga je čekala na obali kad je stigla snažna oluja i usmrtila djevojku.

Njezin duh navodno je nastavio lutati obalom i otjerao sve ribe. Stanovnici su bili šokirani i okrivili djevojku za nestašicu ribe koja je uslijedila.

Legenda ide dalje ovako: Jedan ribič je, vidjevši da neće ništa upecati, sjeo na stijenu i odlučio još malo pričekati. Kako to već ide, prilikom sjedenja je osjetio potrebu za mokrenjem i obavio to u vodu.

Prilikom mokrenja, duh preminule djevojke navodno je vidio njegov 'ponos' i od veselja umirio vodu. Pretpostavljate, ribe su se vratile u svoje stanište.

Lokalni mještani odlučili su u čast te urbane legende izgraditi ovaj popularni park, koji je danas jedna od omiljenih turističkih destinacija u Južnoj Koreji.

U međuvremenu, u Japanu je osnovan festival falusnih skulptura koji privlači veliki broj umjetnika.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Karadarko_1 22.11.2017.

    Haha ovi naši preveli da se ribar pomokrio u vodu a na engleskom piše da je oslobodio svoje sjeme u vodu tj. špricnio nešto drugo.

  • Rumpel Stiltskin 22.11.2017.

    Znači ako je na slici neki čovjek sa penisom u erekciji ili gola žena tada je cenzurirano (18+) a kad su na slikama kipovi sa penisima u erekciji onda nije (18+) jer je to umjetničko djelo.... znači ako ja autora članka umjetnički pošaljem u MP3 onda mi autor članka ne smije dati žutoga kartona :D

  • eustahije_brzic 22.11.2017.

    Pun im qurac ovog parka. :-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare