To je to što me zanima!

Lisica 2 dana šetala šumom s kantom za zalijevanje na glavi

Iz udruge za sprečavanje okrutnosti i nasilja životinje kažu da je lisica glavu u kantu vjerojatno gurnula jer je na dnu vidjela životinju koju je htjela pojesti. Oslobodili su je
Vidi originalni članak

Dvojica članova iz britanske udruge za sprečavanje okrutnosti nad životinjama spasili su lisicu kojoj je glava zapela u plastičnoj kanti za zalijevanje. Mještani gradića Solihulla blizu Birminghama u Velikoj Britaniji dva dana su navodno viđali lisicu kako luta pokušavajući skinuti teret s glave. Uhvatili su lisicu i uspjeli je osloboditi. 

- Ne sumnjam da bi lisica uginula da ju nismo uhvatili jer je i ovako dva dana bila bez hrane i vode. Glavu je u kantu gurnula vjerojatno jer je na dnu našla miša ili žabu - rekao je inspektor udruge Johnatan Ratcliffe. 

Dodao je kako ova situacija samo pokazuje koliko je opasno u šumi ostavljati predmete kojima nije mjesto u prirodi, piše Metro.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • spirit lamp 01.11.2010.

    o sirota, ajde glavno da su je oslobodili. Ja sam sam na slican nacin pomogla maci koja je lezala u kontejneru s glavom u konzervi, pravo cudo da sam opazila da dise. Nekako sam ju uspjela osloboditi uz pomoc policajke, i sva je vrazja odjurila, znaci bila je dobro nakon ove avanture.

  • OklježĆiras 28.10.2010.

    ma vidi ti nje

Komentiraj...
Vidi sve komentare