To je to što me zanima!

Londonska kompanija priznaje bolovanje dan nakon pijanstva

Londonsko poduzeće Dice iz glazbenog sektora nudi svojim zaposlenicima da uzmu bolovanje dan nakon pijanke kako bi se riješili mamurluka i bili opet sposobni za rad
Vidi originalni članak

Naši zaposlenici više ne moraju izmišljati da su pokupili nekakav 'gadan virus u 24 sata' niti mijenjati glas fingirajući promuklost putem telefona. Dovoljno je šefu reći što se stvarno dogodilo, navodi Dice, tvrtka specijalizirana za prodaju koncertnih karata putem smartphonea.

Svima se dogodi da se 'razbiju' u obilno zalivenoj noći pa je odsad dovoljno poslati šefu emotikon "pivo", "bolestan" ili "muzika" i njemu će biti jasno što se dogodilo.

Tvrtka želi potaknuti svoje zaposlenike da punim plućima uživaju u londonskoj glazbenoj sceni kako bi bolje radili svoj posao.

- Cjelokupnoj našoj ekipi glazba je u krvi i neki od najvećih glazbenih ugovora potpisani su upravo nakon koncerta - objašnjava Phil Hutcheon, utemeljitelj i vlasnik Dica.

Zaposlenici će imati pravo četiri dana u godini uzeti bolovanje radi triježnjenja. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • emilzatopek 06.09.2017.

    Postoje neki koji bi iz navedenog razloga neprekidno bili na bolovanju.

  • be yourself 01.09.2017.

    Ja sam se jedan dan toliko napio da su me neki ljudi u 11 ujutro zvali da nisam na sastanku a ja sam spavao mrtav pijan. Kad sam se probudio u 11, bio sam još uvijek pijan a ne mamuran.

  • belizagrebgrad 01.09.2017.

    U mojih 60 i kusur to mi je bila jedina i naj teža boleština, nadam se da nikada neću skroz ozdraviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare