To je to što me zanima!

Lovci na 'male zelene' tvrde da je pored postaje proletio NLO

Misteriozni objekt uočen je u blizini Međunarodne svemirske postaje, sudeći po novim snimkama 'lovaca na NLO-e'. YouTube kanal secureteam10 objavio je ovih dana video...
Vidi originalni članak

Snimku misterioznog objekta koji je projurio pored Međunarodne svemirske postaje objavili su autori YouTube kanala secureteam10. Izvori s tog kanala tvrde da je objekt u obliku diska projurio velikom brzinom pokraj postaje.

NASA, koja još nije odgovorila na ovaj video, stoji kod tvrdnje da su ovi objekti zapravo posljedica "poremećaja u objektivu" i da ne dokazuju prisutnost izvanzemaljskog života.

Tyler Glockner, narator videa, rekao je da se objekt micao kao da je znao da ga kamera snima. Ovo nije prvi put da ufolozi uoče neidentificirani leteći objekt u blizini Međunarodne svemirske postaje.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • kizo1007 13.06.2017.

    Kaj nije poštivao pravo prednosti, jeste mu zapisali broj da mu pošaljemo čestitku. Jel išo možda i prebrzo, slika je tu, odma kazna za opasnu vožnju, nemre to sam tak, fijuuu pa ode.

  • Dalibor0704 24.05.2017.

    Uz toliko skupu i razvijenu tehniku i dalje imaju mutne slike. Kao da smo u 19. stoljeću. Danas i mobiteli imaju teleobjektiv.

  • mali zeleni prigorec 21.05.2017.

    Nisam!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare