To je to što me zanima!

Ma vidi ti tu srećicu: Najslađi zagrljaj ikad 'rastopio' milijune

Mladi Australac sasvim je slučajno snimio tobolčara koji mu je pohrlio u zagrljaj, a njegova je fotografija u samo nekoliko dana obišla svijet i osvojila milijune...
Vidi originalni članak

U trenutku kada mu se približavao vrlo entuzijstični tobolčar poznat i kao 'najsretnija životinja na svijetu', 21-godišnji Australac Campbell Jones sigurno nije ni sanjao da će njegova 'fotka' u samo nekoliko dana obići cijeli svijet te da će o njoj pisati i ponajveći svjetski mediji. 

Ali - dogodilo se upravo to. Campbell je kuoku naime primijetio kada je vozio bicikl kroz Rottnest Islandu na zapadu Australije. Stao je i odlučio promotriti životinju. 

- Kada sam se vraćao prema biciklu, kuoka me primijetila i krenula prema meni, izjavio je Campbell za Perth Now

- GoPro kameru koju sam imao na glavi spustio sam na asfalt i u tom je trenutku tobolčar skočio na mene, baš kao da me želi zagrliti, prisjetio se Campbell trenutka u kojem je nastala slavna fotografija koja je samo na Instagramu prikupila tisuće lajkova. 

- Ova fotografija izlijećit će depresiju u svijetu, stoji u jednom od komentara na Instagramu. Sasvim moguće. Pogledajte samo taj izraz lica. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • umjereni pacifist 18.03.2017.

    i sanader je rastopio milijune pa se o tom ne piše.

  • Dalibor0704 01.03.2017.

    Možda je bio žedan, a možda i osamljen. Lijep događaj, pamtiti će ga cijeli život.

  • tanjaraf 01.03.2017.

    A zbilja je sladak....

Komentiraj...
Vidi sve komentare