To je to što me zanima!

Mama Luca obožava kupanje, pa je dobila svoj bazenčić...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ivan Katušić iz Babine Grede bazen je kupio unucima, no onda ga je otkrila četverogodišnja krmača, koja se kupa svaki dan. Ali njezini klinci ne dođu na red...
Vidi originalni članak

Ivan Katušić (59) iz Babine Grede kupio je dječji bazen unucima da se rashlade u ove vruće dane. A onda ga je otkrila četverogodišnja krmača Luca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moji unuci su se tu kupali i jednog dana je Luca iskoristila priliku kad njih nije bilo i lijepo se smjestila u bazen. Uzurpirala je djeci bazen i sad se oni više neće kupati u njemu. Odlučio sam neka ubuduće taj bazen bude Lucin, a unucima ću kupiti novi - smije se Ivan. Obiteljska ljubimica, krmača od 170 kilograma, do bazena vodi i svoje praščiće, no za njih osam ipak ne ostane mjesta! No Katušići kažu kako je Luca brižna majka i pažljivo se stara o svojim potomcima. Inače, Luca je dobila ime po bivšoj vlasnici iz Gudinaca, od koje su je kupili kao prase. Umiljata je i najviše voli grickati travu, a ne ljuti se ni kada dobije kukuruz.

- Imali smo još jednu, ona se zvala Ljubica, ali Ljubica nam nije bila toliko dobra pa smo je morali zaklati. Unuci su zavoljeli Lucu, koja je jako draga i nisu mi dali da je zakoljem za zimnicu, ostala je i do sada se četiri puta prasila - kaže Ivan Katušić.

Za svoje mesne delicije tako će morati nabaviti novo prase, a Ivanu na kraju ostaje ispuniti još jedno obećanje.

- Djed nam je obećao kupiti novi bazen, ali veći i dublji, kako Luca ne bi mogla ući - smiju se Ivanovi unuci dok gledaju svoju ljubimicu kako se bezbrižno brčka u gumenom bazenčiću.     

Idi na 24sata

Komentari 13

  • PRAVEDNIKOTIT 15.07.2017.

    Dosta je bilo neljudskih uvijeta hihi sada uživa, krmača je sveta živitinja.

  • retita🦋 15.07.2017.

    Uživa ko prase.;)

  • Cipelcug 15.07.2017.

    Pajca Luca sama partija u vodi. Djeca moraju biti na sigurnom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare