To je to što me zanima!

Mamurluk godine: Bez hlača je završila u kući svog profesora

Jedna je 'Redditorica' na toj društvenoj mreži odlučila podijeliti svoju najgoru pijanu priču koja uključuje previše vina, golotinju u nepoznatom kvartu i kuću profesora
Vidi originalni članak

- Kao student na fakultetu, mislila sam da su dani užasnih pijanstava iza mene. No, prošli sam petak uspjela nadmašiti samu sebe, napisala je korisnica pod nadimkom 'Choppiii' na Redditu

- Nakon što sam napustila kuću prijatelja gdje sam popila otprilike pet čaša vina previše, krenula sam prema stanu svojeg dečka gdje povremeno stanujem. U cijelom bunilu u kojem sam se nalazila, nekako sam izgubila kratke hlačice i usred nepoznatog se kvarta zatekla samo u donjem rublju.

- Iz nekog sam razloga ušetala u kuću koja nije uopće izgledala kao kuća mojeg dečka i potrčala po stepenicama na kat. Umjesto dečka, tamo sam naišla na kći svojeg profesora. Okrenula sam se bez riječi, spustila se dolje i tamo tako polugola srela svojeg profesora. On mi je mirno priopćio da se nalazim na krivom mjestu i objasnio mi kako doći do kuće prema kojoj sam krenula. 

- Kada sam se ujutro probudila nisam bila sigurna je li se sve to zaista dogodilo, ili je to bio samo loš san. Iako sam bila relativno bliska s kćeri svojeg profesora, nikada nisam bila u njenoj kući, pa mi se činilo suludim da bih zaista slučajno završila kod nje. 

- No, kako je vikend prolazio i kako sam slagala dijelove slagalice u glavi, shvatila sam da je zaista moguće da sam bez hlača završila u kući svojeg profesora. 

- Moji najgori strahovi ostvarili su se jutros kada mi je na predavanju prišla profesorova kći i uz hihotanje me upitala jesam li dobro. Ispričala sam se tisuću puta, no njoj je sve to bilo vrlo simpatično, pa smo se čak i zbližile pričajući o tome, dovršila je svoju suludu priču Choppiii na Redditu

Ako vi imate još bizarniju priču i dovoljno hrabrosti, u komentarima ispod teksta ju slobodno podijelite s nama. 

Idi na 24sata

Komentari 103

  • user_372693 09.04.2015.

    Momacka vecer probudio sam se sutradan u 3 ujutro gol svezan za drvo *end of story*

  • felipe 09.04.2015.

    Hehehe..pa što je tu najgore....ja bi rado da sam završio kod nekih mojih profesorica iz srednje i sa faksa bez hlača! :)

  • češnjakolog 09.04.2015.

    Nije napisala koju ocjenu je dobila....

Komentiraj...
Vidi sve komentare