To je to što me zanima!

'Mi se ne seksamo, a kad nam dođe želja, gledamo u Bibliju...'

Nije bitno jeste li to napravili jednom ili 100 puta i onda odjednom shvatili da to nije nešto što želite za sebe, da to nije nešto što Bog želi za vas i da želite to promijeniti, tvrdi mlada vloggerica
Vidi originalni članak

Kršćanska YouTube starleta i vloggerica Milena Ciciotti (21) iz Michigana, podijelila je u svom videu savjete o apstinenciji. 

Iako kaže da je i sama bila djevica kada je stupila u brak, tvrdi da se isplatilo. Kaže da se djevičanstvo može "vratiti" bez obzira na godine i koliko ste puta bili u seksualnim odnosima. 

- Nije bitno jeste li to napravili jednom ili 100 puta i onda odjednom shvatili da to nije nešto što želite za sebe, da to nije nešto što Bog želi za vas i da želite to promijeniti - rekla je u svom videu. 

- Nema ništa loše u tome. Niste veći ili manji kršćanin ako ste se prije seksali. Ukoliko se predomislite, vaši grijesi su oprošteni i možete krenuti dalje - tvrdi Milena. 

Ova popularna vloggerica smata da bi svi ljudi trebali težiti "čistoći", a kako bi to uspjeli trebaju s partnerima postaviti granice. 

- Osobno mislim da trebate prestati već kod ljubljenja. Nemojte se početi dirati jer kad nastavite doći ćete do seksa - poručila je te dodala da parovi nikada ne bi trebali biti sami u kući, ako je to moguće te da uvijek imaju Boga u mislima. 

- Mi ponekad stavimo Bibliju na stol da nas podsjeti da Bog uvijek gleda - objasnila je. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • super_baka 24.02.2018.

    A jel tako obučena ide i u crkvu? Ova prodaje pamet ko i naša Simonica

  • PATRICIA 17.02.2018.

    A cudesa...Boze dragi...

  • sdavor78 17.02.2018.

    Btw...Biblija potice bracne parove da se ne uzdrzavaju od sexa i postavlja ga kao jedan od kljucnih elemenata ua sretan brak...stoga je ovo totalna glupost i izvrtanje temeljnih stvari...

Komentiraj...
Vidi sve komentare