To je to što me zanima!

Miss Mafia 2010: Bitan je dobar debeli dosje, a ne mir u svijetu

Na natjecanju za Miss Mafije Mađarske 2010. godine, članovi žirija mogli bi dobiti ponudu koju ne mogu odbiti. Pobjednica će osvojiti auto i stan u Budimpešti...
Vidi originalni članak

Mađarski organizator pokrenuo je prvi izbor za najljepšu djevojku s podebljim dosjeom. Kandidatkinja mora biti osuđena za zločine 'povezane s mafijom'. Djevojke se mogu prijaviti tek nakon što na internetskoj stranici objave sliku iz policijskog dosjea. Dodatne bodove dobivaju po težini zločina i vremenu provedenom u zatvoru.

- Prijatelji su mi bezbroj puta govorili da se prijavim na natjecanje u ljepoti. Nisam mogla jer nisu primali nikoga tko ima dosje - rekla je jedna finalistica, koja se predstavila kao Anna. 

Pobjednicu, koja će dobiti auto i stan u Budimpešti, izabrat će u kafiću koji je jednom bio mjesto mafijaškog okršaja. Na kraju je netko bacio bombu u njega, piše The Sun. Organizator je rekao kako bi mogla biti interesantna večer.

- Natječu se kradljivice, prevarantice, članice bandi... - dodao je organizator.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • h1gh_3nd 28.11.2010.

    viš da se kriminalke ne kažnjavaju nego salju na ibor za miss :D dok kriminalci uživaju

  • tomaa 24.11.2010.

    @ivana.v.: ovo nije poziv curama da uđu u svijet kriminala nego poziv curama koje već imaju neki dosje i dobru figuru da se pridruže ovom simpatičnom natjecanju, baš me zanima tko će pobjediti :)

  • purple 19.11.2010.

    bolesno....eto u sta se bezbozni svijet pretvara...

Komentiraj...
Vidi sve komentare