To je to što me zanima!

Mlada djevojka snimila pornić na dječjem igralištu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dječji park u Bartlettu (Tennessee, SAD) ovih dana nalazi se u središtu skandala zbog porno filma koji je ondje snimljen i postavljen na net
Vidi originalni članak

Za djecu u Bartlettu park je omiljeno mjesto, ali nedavno je bio i izabran kao odredište za snimanje eksplicitnog filma za odrasle. Film počinje sasvim nevino.
- Pomislila sam da bih danas mogla izaći malo na zrak - kaže djevojka na početku snimke. Nakon toga nevinost prestaje. Djevojka sjedne na tobogan i otkrije svoje golo međunožje.
- Ona je jednostavno drolja. Odvratno je. Mislim da se moja djeca više nikad neće spuštati na ovom toboganu - bila je reakcija Barbare Taylor, majke čije se dijete igra u ovom parku.  Danny Berryhill je baptistički svećenik koji živi preko puta igrališta.
- Nemam riječi, a ja sam baptistički svećenik - rekao je Danny aludirajući na baptističku rječitost. Televizijska postaja Action News 5 prva je otkrila sporni video, no nisu objavili gdje su ga našli. Policija se nakon objavljivanja priče 'bacila' na slučaj. Zapovjednica Tina Schaber rekla je da djevojka očito krši zakon.
- Mislim da nije prikladno niti da odrasli vide ovo u parku, a kamoli djeca - rekla je Schaber. Prema njoj djevojka i snimatelj mogli bi biti optuženi za više kaznenih djela. Nitko ne zna je li djevojka uopće punoljetna. Na svojoj internetskoj stranici napisala je kako je video snimila prošlog tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_28663 03.09.2008.

    od čiji je ova kuća, ima i u nas parkova :D btw i ja sam se uzrujao xD

  • cocolino 31.08.2008.

    nista posebno od vijesti...

  • Elio 28.08.2008.

    mislim koji je vama vrag...nema niti linka niti ičega. to je kao da kažeš evo ti sladoled ali ga nemožeš pojest....sad sam se uzrujo :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare