Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Mlada djevojka snimila pornić na dječjem igralištu

Dječji park u Bartlettu (Tennessee, SAD) ovih dana nalazi se u središtu skandala zbog porno filma koji je ondje snimljen i postavljen na net

WMCTV
Video: WMCTV

Za djecu u Bartlettu park je omiljeno mjesto, ali nedavno je bio i izabran kao odredište za snimanje eksplicitnog filma za odrasle. Film počinje sasvim nevino.
- Pomislila sam da bih danas mogla izaći malo na zrak - kaže djevojka na početku snimke. Nakon toga nevinost prestaje. Djevojka sjedne na tobogan i otkrije svoje golo međunožje.
- Ona je jednostavno drolja. Odvratno je. Mislim da se moja djeca više nikad neće spuštati na ovom toboganu - bila je reakcija Barbare Taylor, majke čije se dijete igra u ovom parku.  Danny Berryhill je baptistički svećenik koji živi preko puta igrališta.
- Nemam riječi, a ja sam baptistički svećenik - rekao je Danny aludirajući na baptističku rječitost. Televizijska postaja Action News 5 prva je otkrila sporni video, no nisu objavili gdje su ga našli. Policija se nakon objavljivanja priče 'bacila' na slučaj. Zapovjednica Tina Schaber rekla je da djevojka očito krši zakon.
- Mislim da nije prikladno niti da odrasli vide ovo u parku, a kamoli djeca - rekla je Schaber. Prema njoj djevojka i snimatelj mogli bi biti optuženi za više kaznenih djela. Nitko ne zna je li djevojka uopće punoljetna. Na svojoj internetskoj stranici napisala je kako je video snimila prošlog tjedna.

Možda vas zanima i ovo:
Message