To je to što me zanima!

Mobitelom u pakao: Ova će vas reklama 'otrijezniti' u sekundi

Život svakog od nas u posljednjih je desetak godina postao gotovo nezamisliv bez mobitela što za sobom povlači i neke iznimno negativne trendove poput smrtnosti u prometu...
Vidi originalni članak

Ukoliko tipkate na mobitelu tijekom vožnje, u prometu ste opasni, ako ne i opasniji od onih koji za upravljač sjedaju pod utjecajem alkohola. Zbog korištenja smartphonea u vožnji danas godišnje umiru tisuće ljudi, a mnogi pak ostaju paralizirani i prikovani za invalidska kolica do kraja života, bilo vlastitom ili tuđom krivicom. 

Kršenje zakona i izazivanje kazne u cijeloj je priči zapravo najmanji problem - najveći je ugrožavanje vlastitog i tuđih života i uzrokovanje tjelesnih i duševnih boli. 

Upravo na to upozorava nova kanadska reklama koja će vas u samo 30 sekundi sigurno natjerati da sljedeći puta dobro promislite prije nego što odlučite natipkati SMS. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Masiv 23.06.2016.

    Strava reklama , ali nažalost neće biti previše edukativna naročito kod mladih vozača jer misle meni se ovo ne može dogoditi događa se drugome , ali nisu u pravu.Ja isto imam mobitel, ali ga nikad ne koristim u vožnji.

  • dkoor 22.06.2016.

    Svaka ti cast. Mobovi su kao fejs i net, potencijalno fenomenalne spravice/servisi a u stvarnosti ne opravdaju 10% potencijala.

  • montello 21.06.2016.

    glupost,90 posto ljudi to neće ni shvatit mnoge vidim s jednom pričaju s drugom voze,čak i vozači busa

Komentiraj...
Vidi sve komentare