To je to što me zanima!

Modeli isprobavaju donje rublje u internet trgovini

Online dućanu KnickerPicker za Valentinovo je pokrenuo novu uslugu tako da kupci mogu vidjeti kako donje rublje izgleda na manekenki
Vidi originalni članak

Usluga je prvenstveno namijenjena muškarcima koji će partnericama za Valentinovo pokloniti seksi donje rublje. Umjesto da zbunjeno traže po policama i odaberu krivi komplet mogu ga odabrati na internetu i vidjeti kao bi to trebalo izgledati na njihovim partnericama. Kupci će moći razgovarati s modelima koji bi im rebali bi im dati korisne savjete. Ako im to nije dovoljno i trebaju drugo mišljenje, mogu fotografiju poslati prijateljima koji će im reći da li da kupe. Vlasnik dućana je rekao kako je usluga pokrenuta jer su primijetili da većina muškaraca ne zna kupiti donje rublje ženama. Poklon često ne postigne željeni učinak, a loš poklon može upropastiti praznike.
Kupnja počinje odabirom jednog od tri modela koji će isprobavati rublje. Male crnkinje, vitke plavuše i djevojke sa svjetlom frčkavom kosom. Nakon toga pomoću pretraživača pregledava ponudu. Može pregledavati po proizvođaču, cijeni ili vrsti proizvoda. Na kraju ih modeli oblače i po potrebi savjetuju. Na ponudi je više od 20 poznatih proizvođača donjeg rublja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare