To je to što me zanima!

'Molim jedan film za muške': Djed unuka poslao po pornić

Jedan djed iz Šibenika došao je na ideju kako kupiti pornić, a da to ne mora osobno učiniti. Do kioska je odlučio poslati svog unuka "tutnuvši" mu u ruku "šifriranu poruku" ....
Vidi originalni članak

Jedan djed iz Šibenika došao je na ideju kako kupiti pornić, a da to ne mora osobno učiniti. Do kioska je, kako se navodi na Facebooku, odlučio poslati svog unuka "tutnuvši" mu u ruku "šifriranu poruku" prodavačici na kojoj je pisalo:

- Molim te jedan oni film za muške (neću pisat koji da dite ne pročita) do dvajs kuna da dođe. Nije za me, za susjeda je! Fala! Umotaj u novnu! Fala jopet - napisao je Šibenčanin. 

Je li unuk kupio pornić nije poznato, a navodna djedova poruka osvanula je na Facebook grupi Dnevna doza prosječnog Dalmatinca.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • milla40 20.01.2017.

    Pa šta i da je za didu.Ako je malo i ostaria nije mrtav.Seksualno su ljudi aktivni i u starosti.Naravno ne kao prije.Treba otići u dom za starije.Čim stigne komad od sedamdeset i koje a dobro držeći je bakice sutradan imaju sve novu frizuru.Ako je za didu samo naprid.Orgazam je životni eliksir.

  • --- DAVOR --- 19.01.2017.

    A susjed je navodno Plenki :P

  • robert_slovenija 19.01.2017.

    Sve za lajk...

Komentiraj...
Vidi sve komentare