To je to što me zanima!

Morao prijaviti da su mu ukrali ecstasy jer je ubojit

Nizozemac (46) je 20 godina skupljao 2.400 tabletica različitih boja i oblika od kojih je 40 otrovno i može biti smrtonosno. Tvrdi da nije diler
Vidi originalni članak

Nizozemac (46) koji je 20 godina skupljao tabletice ecstasyja raznih boja i oblika morao je pozvati policiju nakon što su mu ukrali kolekciju, jer je 40 tableta iz zbirke smrtonosno. Iako je znao da ga čekaju problemi s pravosuđem zbog ilegalne kolekcije od 2.400 tableta, krađu je prijavio policiji zbog straha od posljedica ukoliko lopov proguta otrovnu tabletu.
- Probao sam ecstasy ali mi se nije svidio. Jednostavno sam ih počeo skupljati jer su mi zabavne boje, oblici i loga koja se na njima pojavljuju - rekao je neimenovani Nizozemac za jedne novine tvrdeći da nije diler, a policija mu vjeruje.
- Zašto bi netko izmislio takvu priču - pita se glasnogovornik policije Esther Naber i dodaje da još nisu sigurni hoće li optužiti kolekcionara za posjedovanje droge jer, s obzirom da je ecstasy ukraden, nemaju dokaza. Kolekcionaru su u srijedu provalili u kuću nedaleko Amsterdama i ukrali zbirku koja vrijedi oko 84.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • eltiburon 12.12.2009.

    ovo je stvarno dobra situacija. Uhićen tip s drogom, a mrtav prvi koji ju uzme. To bi se trebalo desiti češće

  • Q-bit 12.12.2009.

    ja ga nebi tuzio za nista ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare