To je to što me zanima!

More u Santa Barbari izbacilo je truplo zastrašujućeg izgleda

Već nekoliko dana Kaliforniju pogađa žestoko nevrijeme koje je uzrokovalo veliku materijalnu štetu, ali i smrt 'čudovišta' za koje još nije utvrđeno kojoj vrsti pripada
Vidi originalni članak

Santa Barbaru jučer je pogodilo žestoko nevrijeme. Iako je oluja potopila nekoliko manjih brodova, najviše je pažnje usmjereno na neobičnu lešinu koju je izbacilo more.

Radi se o životinji koja ima oštre zube te istaknute očnjake , ali i kandže pa se isključuje mogućnost da se radi o psu ili pak svinji. Stanovnici Santa Barbare su zbunjeni, baš kao i stručnjaci koji dosad nisu uspjeli identificirati 'čudovište' koje nema dlaku i smeđe je boje.

Radi se o jedinoj žrtvi žestoke oluje koja s varirajućim intenzitetom pogađa Kaliforniju već nekoliko dana, piše DailyMail .

Već drugi slučaj u dvije godine

Podsjećamo, slična je lešina prije dvije godine pronađena na obalama San Diega da bi se na kraju utvrdilo da se radi o oposumu . Nije nemoguće da će istraga u Santa Barbari također pokazati da je i tamo na plažu isplivala lešina iste životinje s obzirom na veliku sličnost između dvije lešine .

Idi na 24sata

Komentari 117

  • MarijaJurić 12.02.2015.

    jako neobično stvorenje,trebalo bi istražiti da se otkrije koja je životinja.

  • El Tractor 12.02.2015.

    Je tako je i u mom mjestu izbacilo divovsku zmiju, ima nekih slika ali ipak nije viđena.

  • peter gordon 16.01.2015.

    tiranosaurus

Komentiraj...
Vidi sve komentare