To je to što me zanima!

Muke po parkiranju u Splitu: 'Pa i kamp kućica bi tu stala'

Parkiranje u Splitu zadalo je velike probleme vozaču automobila koji je nekoliko minuta pokušavao smjestiti automobil na mjesto na koje bi, kako su napisali komentatori, stala i kamp kućica
Vidi originalni članak

Dok parkira doć' će gorivo na 11 kuna, napisao je jedan od brojnih komentatora na video koji prikazuje muke stranaca koji su se pokušali parkirati u Splitu.

Facebook stranica 'Prometne zgode i nezgode' objavila je video iz Splita u kojem se vidi kako vozač uz pomoć djevojke kao navigatora pokušava uparkirati automobil na prilično široko mjesto, no problem su mu zadali automobili koji su ostali po sredini ceste. 

POGLEDAJTE VIDEO: Stranci u Splitu imali probleme s parkiranjem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz brojne povike 'stop, stop' i 'no, no', vozač je na kraju uspio uparkirati automobil, bez da je oštetio druga vozila.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Dalibor0704 24.07.2020.

    Što ste ga napali, pokušao je biti pristojan i kulturan i ostaviti još jedno prazno mjesto za nekog drugog. Domorodac bi parkirao ukoso ili po sredini i zauzeo 2 parkirna mjesta.

  • Mamita123 19.07.2020.

    A jada 😂

  • 19.07.2020.

    A nije vam palo na pamet da stranci nisu naviknuti na nasa parkiralista u kojima postoji red nepropisno parkiranih auta po sredini? I da je htio maksimalno se pribliziti da ne zauzme dva mjesta, koje bi većina splicana zauzela

Komentiraj...
Vidi sve komentare