To je to što me zanima!

Muškarac (24) koji se voli natjecati s gepardima

Utrka je svima zaustavila dah. Mladi sportaš trčao je uz geparda kojeg su pazili muškarci s puškama, ako bi slučajno dobio apetit za ljude
Vidi originalni članak

Bryan Habana (24) igra ragbi za južnoafrički klub Blue Bulls, a poznat je po svojoj neopisivoj brzini kojom je zaradio titulu najbržeg igrača na svijetu. Rijetko tko može istrčati 100 metara u 11 sekundi, što je njemu sasvim normalno. Ovaj put je odmjerio svoje snage s gepardom, koji može dosegnuti brzinu od 110 kilometara na sat, zbog čega gepard i slovi kao najbrža kopnena životinja na svijetu. Dok je točkasto stvorenje ganjalo komad mesa ispred sebe, Bryan je mislio samo na pobjedu. Iako se životinja navikla na ljude oko sebe, cijelo vrijeme su je pratili muškarci s puškama kako bi je uspavali ako dobije apetit za ljudsko meso, kako piše Daily Mail. Habana je imao 30 metara prednosti, no ipak ga je opasna životinja za dlaku pobijedila.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Toma 17.10.2007.

    Veliki sam navijač rugby repke Argentine, al kako ih je Habana uništio u nedjelju... Mislim da će razmontirati Engleze u subotu. Englezi samo s Wilkinsonom ne mogu protiv Montgomerya i Habane. RUUUGGGGBBBBYYYYY :)

  • gmolak 16.10.2007.

    Ajde debili šutite,kaj ste malo panglu.Habana je toliko brz da su ga usporedili sa gepardom koja je najbrža životinja na kopnu.Mislim da to govori koliko je brz i koliko vrijedi,pogledajte si malo koju ragbi tekmu od njegovog kluba ili kad igra za repku-Južna Afrika.Možete pogledat finale svjetskog u ragbiju sad u subotu 21.10. na DSF-u između Engleske i Južne Afrike pa mi potvrdite jer on radi usporedbu s gepardom radi zajebancije ili ti \"njegovog hira\" ili je čovjek stvarno toliko brz,pa mogu reći skoro ko najbolji sprinteri koji trče na 100m.Geparda nitko nije ni taknuo,niti ga je netko doveo u situaciju u kojoj bi mu se moglo nešto desiti. RUUGGGGBBBBBYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!

  • sined 16.10.2007.

    ko da je zivotinji do utrkivanja, samo maltretiraju i zlostavljaju zivotinju

Komentiraj...
Vidi sve komentare