To je to što me zanima!

Muškarci sve kreativniji u načinima prosidbe voljenih

Romantična prosidba je nešto o čemu svaka žena sanja te priželjkuje. Romantične scene iz filmova dale su muškima inspiraciju za obavljanje tog čina
Vidi originalni članak

Natalie Abreu (26) i njezin dečko Justin Firestone (28) krenuli su na put helikopterom. Natalie nije ni slutila što je čeka. Na plaži ispod njih Justin je velikim slovima napisao : 'Hoćešli se udati za mene'. Oduševljeno je pristala. John Grossman probudio je svoju djevojku u 2.45 ujutro i odveo je na put u Veneciju. Nije imala pojma što sprema. Isti dan ju je zaprosio, a kad je rekla da, sva su crkvena zvona u Veneciji zazvonila u isto vrijeme. David Claster (26) odveo je djevojku Sabine Knauf (26) na vrh spomenika u Washingtonu, SAD. Ispod njih je više desetaka ljudi držalo plahte na kojima je pisalo: 'Hoćeš li se udati za mene'.
- Netko prosi djevojku, kako je to romantično - rekla je Sabine.
- Da, to sam ja - rekao je David dok je bio u klečećem položaju.
Tasha Craft vraćala se iz Afrike i tijekom leta dobila je poruku. Stjuardesa je prvo izrekla njezino ime, a tada je čula i vidjela svog dečka preko video veze. Pitao je bi li ga usrećila i postala njegovom ženom. Uz njezin pristanak cijeli je avion zapljeskao.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Tornado 19.12.2008.

    Hoću ja nekoga takvog *sanjam* A najbolje mi je ovo: " **- Netko prosi djevojku, kako je to romantično - rekla je Sabine.** - Da, to sam ja - rekao je David dok je bio u klečećem položaju."

  • ragusea 19.12.2008.

    lijepo...:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare