To je to što me zanima!

Mužu 'namjestila' maloljetnicu, ali nije se nadala što će učiniti

Žena je svom suprugu namjestila zavodnicu koja mu je pristupila dok je hranio patke u parku. Djevojka je lagala da još nije punoljetna, što na kraju nije zasmetalo napaljenom muškarcu
Vidi originalni članak

To Catch a Cheater, ili u prijevodu uloviti varalicu, je YouTube kanal koji otkriva koliko netko cijeni svoju vezu. Osoba svom partneru smjesti atraktivnu zavodnicu ili zavodnika i zatim na skrivenoj kameri prati njegove reakcije.

Ovog puta žena je svom suprugu namjestila "maloljetnu" zavodnicu koja mu je pristupila dok je hranio patke u parku. Započeli su razgovor i ubrzo mu je rekla da još nije punoljetna, iako zapravo ima 18 godina. Počela ga je zavoditi istezanjem, na što je on ostao zatečen. 

Ipak, uspio se snaći te joj ponuditi prijateljstvo i uzeti njezin broj, a supruga je ostala zgrožena. Muškarac je shvatio da je upao u zamku nakon što je primijetio da je djevojka ozvučena, no bilo je prekasno. Šokirana žena shvatila je da joj je brak lažan i završila u suzama.

- Sad znam da živim sa strancem, zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 287

  • Dalibor0704 28.08.2017.

    Žene su uglavnom monogamne, a muški poligamni. Ujedno, ženski mozak nema ganglije za logiku. Naravno, svi muški će na ovakvom testu posrnuti, samo što niti poslije 3 godine objašnjavanja žene neće shvatiti zašto su posrnuli.

  • OrcaPerestrojka 25.08.2017.

    Treba je u zatvor strpat.

  • nostradamus 24.08.2017.

    Tko nije bio u iskušenju neka ne drži moralne prodike. Mislim da ga čak i ne treba ostaviti nego raditi na braku. Jer naivna je ako misli da će upecati drugog - savršenog. To ne postoji, osim u bajkama. Uspješan brak je zapravo puno odricanja. Ali na kraju se valjda ipak isplati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare