To je to što me zanima!

Na lotu osvojio 13 milijuna kn, ali ne želi se odseliti od mame

Većina loto dobitnika iskoristila bi dio od 1,6 mil. funti da kupe kuću ili barem se odsele od mame, ali ne i Neil. Za sebe ne želi ništa, a mami će uplatiti krstarenje
Vidi originalni članak

Bivši šef kuhinje Neil Baker (37) iz Bridgwatera koji je na lotu osvojio 1,6 milijuna funti (13 milijuna kuna) odbacio je glamurozan način života i ostao živjeti  s majkom Margaret (77). ne želi živjeti nikako drugačije. 

Ipak, tjedan dana nakon izvlačenja u siječnju dao je otkaz na poslu, piše Daily Mail. Međutim, umjesto noćnih zabava i skupocjenih automobila, Neil je samo odveo majku da posjeti grob svog pradjeda koji se borio u Prvom svjetskom ratu. Nije čak ni preuredio kuću od 120.000 funti (980.000 kuna) u kojoj su živjeli, a još vozi svoj deset godina star Jaguar. Njegova djevojka Debbie Williams (35), također, još živi kod svojih.

- Ljudi me pitaju kako provodim vrijeme, ali ja imam strašno puno obaveza. Dani mi lete. Mogu dosta vremena biti s mamom i Debbie. Mogu mamu odvesti gdje god poželi. Prije nikada nisam imao vremena - objasnio je Neil koji još kupuje hranu na akciji. Ne razumije nepotrebno kupanje stvari.

- Ne želim novi auto. Volim svoj, samo mu treba nekoliko popravaka - dodao je. Da ima veću kuću samo bi više trošio na održavanje. Jedino što još planira je uplatiti mami krstarenje.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • croatoan 10.07.2011.

    o budale,,,mamin sin,,,,,odvratno

  • GOGS_3 09.07.2011.

    daj ne kenjaj!

  • mvukus82 08.07.2011.

    da je mojoj mami pola ovakvog momka :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare