To je to što me zanima!

Na maturalnu je obukao bijelu majicu s prekriženim Mamićem

Svi su u odijelima, no on se za ovu posebnu večer odlučio za drugačiji outfit. Fotografiji maturanata iz Nove Gradiške nije dugo trebalo da postane viralni hit..
Vidi originalni članak

Neimenovani mladić na zajedničkoj slici s kolegama iz Elektrotehničke škole u Novoj Gradišci pozira u majici na kojoj je prekriženo lice Zdravka Mamića. Fotografija je uslikana povodom maturalne zabave, a mladić je unatoč nekonvencionalnom izboru odjeće za ovakvu prigodu mnoge pozitivno iznenadio.

Fotografija je brzo postala viralni hit, podijelila ju je i popularna stranica Di su pare?, a komentatori su bili puni hvale za mladićev outfit. 'Kakav gospodin', 'Legenda', 'Skidam mu kapu', neki su od komentara.
 

Idi na 24sata

Komentari 109

  • Fran 86 28.10.2020.

    Kao sto neki nisu primjetili.On zivi za Dinamo te nosi majicu anti mamic jer on jednim djelom upropastava navijace na tribinama.Nema veze sto je pomogo klubu toliko je i odmogo.MCOIS

  • Bravar_1 15.06.2017.

    Pa do kad ce novinari svršavat na tu majicu.

  • igidus 14.06.2017.

    "pa dečko nije imao što drugo za obuči i sad je to bitno jako da je netko siromah" ajde admine opet žuti za ovo gore napisano i ak imaš imalo mozga pojasni šta je tu koga uvrijedilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare