To je to što me zanima!

Na parkiralištu 'obrađivao' dvije lutke na napuhavanje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
George Bartusek (51) s Floride na prepunom je parkingu ljubio i dirao dvije lutke na napuhavanje. Policiji je rekao da se opraštao od svojih cura
Vidi originalni članak

Šokirani posjetitelji na parkiralištu trgovačkog centra u Miamiju na Floridi primijetili su muškarca koji je ljubio i dirao svoje dvije lutke na napuhavanje. Odmah su pozvali policiju koja je ubrzo privela Georgea Bartuseka (51).
- Ne mogu vjerovati. Šetao sam s kćerkom i vidio čovjeka na parkingu kako u automobilu skače po lutkama - rekao je svjedok.
Drugi je svjedok sve vidio nakon što je izašao iz trgovine. Odmah se vratio natrag i rekao poslovođi što se događa na parkiralištu. Pozvali su policiju. Njima je George rekao da se samo opraštao od svojih djevojaka prije nego im ode kupiti novu odjeću. To 51-godišnjem Amerikancu nije prvi prekršaj. Već je bio u zatvoru jer je vozio u pijanom stanju, a napao je i policajca. Uhitili su ga te optužili za neprimjereno ponašanje.
- Nikad nisam vidio nešto slično. Pomalo je sramotno. Ako već to radi ima dom u kojem ga nitko ne vidi. Ali javno mjesto nije prikladno za takve radnje - rekao je svjedok Phyllis Shepard.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • PDV_1 08.02.2009.

    hehehe a lika...malo se zaigrao...

  • zlundralo 07.02.2009.

    koji car...hahaha

  • Hacker-ri 07.02.2009.

    Tko radi, taj i grijesi. Kaze pijetao i side s patke !

Komentiraj...
Vidi sve komentare