To je to što me zanima!

Na webu prodaje dva duha u bočicama za 1.600 kuna

Navodno je riječ o duhu muškarca i djevojčice. Njega plaše pa ih se želi riješiti. Objasnio je i kako ih je uhvatio i kako ih se ponovno može osloboditi
Vidi originalni članak

Nepoznati muškarac ponudio je na novozelandskom ekvivalentu e-Baya dvije bočice u koje je, tvrdi, zarobio duhove. Na web stranici TradeMe prodaju se za 1.600 kuna, a vlasnik objašnjava da je duhove uhvatili za vrijeme egzorcizma na imanju u Christchurchu. Jedan je duh navodno Les Graham, koji je u kući preminuo 1920. godine.
- Egzorcist misli da se taj duh voli prikazivati i plašiti ljude, ali je slab. Drugi duh je duh djevojčice koja voli pomicati stvari. Ona je jak duh - napisao je vlasnik bočica. Tvrdi da od kada su ulovili duhove, u kući više nema paranormalnih aktivnosti.
- Vjerujem da su duhovi u bočicama od 15. srpnja prošle godine. U objašnjenju stoji i da je sveta voda iz bočica navodno upila energiju duhova i uspavala ih. Da bi oslobodio duha, kupac će morati tekućinu isuti u posudu i ostaviti ju da ispari u kući.
- Samo ih se želim riješiti jer me plaše - kaže vlasnik.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • xyxc 06.01.2011.

    Duh koji je izašao iz bočice:Ja sam duh i ispunit ću ti tri želje .....:)

  • Dakox 04.03.2010.

    A ja prodajem svizca kojeg sam uhvatio u negdje na Alpama gdje je proizvodio Milka cokoladu, ali on mi je puno vrijedniji pa ako netko zeli eto dogovorit cemo se...LOL

  • bosnia_80 04.03.2010.

    :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare