To je to što me zanima!

Nagrada najljepšoj devi na natjecanju 45 mil. kuna

Više od 10.000 deva iz šest naftnih monarhija zemalja Zaljeva njihovi će vlasnici idući tjedan prijaviti na popularno natjecanje ljepote
Vidi originalni članak

Na njemu će pobjednica dobiti nagradu od nevjerojatnih 45 milijuna kuna. Natjecanje će se održati u sklopu devetodnevnog festivala tijekom kojega će biti organizirane razne izložbe i glazbene večeri, a počet će u srijedu. Cilj cjelokupnog događaja bit će "očuvanje regionalne baštine", rekao je novinarima voditelj Visokog povjerenstva za pripremu festivala, šeik Mohammad Ben Beti Al-Hamed. Ocjene na natjecanju koje će se održati u pustinji u blizini Abu Dhabija davat će članovi žirija čija imena neće biti poznata do samog završetka događaja koji je privukao mnoge vlasnike i uzgajivače deva iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Saudijske Arabije, Qatara, Bahreina, Omana i Kuvajta. Stanovnici zaljevskih zemalja pasionirani su uzgajivači deva i oduvijek njeguju beduinsku tradiciju u toj pustinjskoj regiji u kojoj je ovaj dugovječni sisavac već odavno vjerni čovjekov pratitelj.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • entoni 04.04.2008.

    Preljepa deva hat, hat.

  • goetia 31.03.2008.

    Umjesto da taj silan novac daruju djeci u Africi ili da u neke druge svrhe bude pametnije potrošen-ove budaletine imaju natjecanje najljepših deva. shvatila bih da je iznos manji, ali ovo je zbilja pretjerano!sramota..

Komentiraj...
Vidi sve komentare