To je to što me zanima!

Najprijateljskija 'Potjera' ikad: Možete li odgonetnuti zašto?

Britanska verzija popularnog kviza 'Potjera' emitirala je jednu od svojih najzanimljivijih epizoda. Imena četvero natjecatelja otkrit će vam i zašto, a pretpostavljamo da ćete shvatiti u roku 'keks'...
Vidi originalni članak

Iako nisu uspjeli pobijediti lovkinju, četvero natjecatelja iz britanske "Potjere" dobilo je svojih pet minuta slave. Naime, ekipa u sastavu Rachael, Ross, Phoebe i Joe dijeli imena s ekipom legendarne humoristične serije "Prijatelji".

Nije poznato je li u pitanju producentska namještaljka, ali u svakom slučaju ideja je genijalna. Korisnici društvenih mreža očekivano su odlično prihvatili 'najprijateljskiju' epizodu "Potjere" ikad.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • johnny001122 18.03.2017.

    onaj se zvao joey a ne joe.

  • ruzmarin 16.03.2017.

    OK, pustimo sad ovu slučajnost, ali je li netko gledao jučerašnju potjeru. Ženska tipu koji je osvojio 17.500 kuna predlaže da ide na višu, za razliku od ostalih kolega koji mu predlažu da uzme srednju i da se vrati. Tip uzme srednju i nije prošao. Dođe drugi na brzopoteznim osvoji 7.000, a ona okreće očima i klima glavom (u stilu koji luzer), dečko uzme višu i prođe, dođe treći također osvoji 7.000 uzme srednju i ne prođe, sad napokon dolazi ona. Na brzopoteznim pitanjima odgovori na samo jedno pitanje, odnosno nisu joj uvažili jedan odgovor. Dolazi sa 3.500 na ploču i počne filozofirati, da joj je to režija namjerno učinila, da joj nisu skloni....lovkinja joj da višu ( ne znam točno koliko) oko 30.000 , a nižu 500 , dečko koji je prošao višu 49.000, joj nije htio reći uzmi višu,već je rekao; dame biraju. Jer je smatrao da je ona predlagala drugima i da će biti dosljedna ( što je svatko pomislio, predlagati više, pa onda uzeti 3.500, nema smisla, licemjerno). Ona izjavi da to znači da može uzeti i nižu 500, Tarik se smije i govori u principu ali......Uzimam 500! haha, šta 500. pita Tarik? 500 kuna, nižu! Cijeli studio se začudio, kako je licemjerna i kako se šlepa malom na njegovih 49. 000. Prošla je ploču, pobjedili su čak i lovkinju, dala je neke odgovore i u završnoj igri, dobro je odigrala, ali ovakvo licemjerstvo, bezobrazluk se rijetko viđa!

  • Dr Rudonja 2 16.03.2017.

    ..super.. sad možemo mirno umrijeti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare