To je to što me zanima!

Samo u 24sata: Skupi kupone i odvezi super Hyundai Tucson

U prvom tjednu igrajte za SUV Hyundai Tucson, koji je izvanredno opremljen i iznimno siguran. Nakon Hyundaija igra ne završava. U sljedećim tjednima možete osvojiti Alfa Romeo 4C te Mazdu CX3
Vidi originalni članak

Od 13. siječnja krećemo sa novom nagradnom igrom u kojoj možete osvojiti čak tri automobila.

Ne propustite prvi kupon, jer petak 13. može vam biti najsretniji do sada. U prvom tjednu igrajte za SUV Hyundai Tucson, koji je izvanredno opremljen i iznimno siguran. Estetski je usklađen, a ipak nevjerojatno snažan. Ovo je automobil za dinamičnu pustolovinu. Uz stabilnost pri velikim brzinama i optimiziranu strukturu karoserije, Tucson spaja inovativni inženjering s uglađenim i modernim dizajnom.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Od sada, u svakom trenutku možete uživati u dodatnoj udobnosti i pouzdanosti na cesti uz dobitnika maksimalnih pet zvjezdica za sigurnost automobila prilikom sudara u testu koji je provela nezavisna udruga EuroNCAP. Hyundai Tucson u rekordnom je roku postao najtraženiji i najbrže prodavan Hyundaijev model. Od 13. 1. do 22. 1. svaki dan objavljivat ćemo jedan kupon. Treba sakupiti 10 kupona. 23. i 24. 1. objavit ćemo po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni.

Nakon Hyundaija nagradna igra ne završava. U sljedećim tjednima možete osvojiti Alfa Romeo 4C te Mazdu CX3.

Više u tiskanom izdanju 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zorzi 15.01.2017.

    Igrat cu kad bude Alfa.. 😉

  • svanuće 14.01.2017.

    Sve bogatije nagrade ,a ja nikako da dobijem ,bez obzira na redovno sudjelovanje.

  • ustaša! 12.01.2017.

    dajte više evropskih auta

Komentiraj...
Vidi sve komentare