To je to što me zanima!

Naljutili ga u servisu, tražili 20 tisuća eura za bateriju za Teslu, uzeo dinamit i digao je u zrak

Fianac Tuomas Katainen je bio vlasnik Tesle iz 2013. godine. S autom je godinama imao niz problema, a kap je prelila čašu kad je trebao iskeširati 20.000 eura za novu bateriju...
Vidi originalni članak

Vlasnik Tesle i Youtuber Tuomas Katainen iz Finske objavio je video na svom kanalu i pokazao kako je dinamitom raznio svoj automobil.

Tuomas je imao model Tesle S iz 2013. godine te je s autom imao brdo problema. 

Navodno je bio jedan od ranijih kupaca Tesle, a naljutio se kada su mu rekli da treba platiti 20.000 eura za novu bateriju pošto više nema garanciju, prenosi The Business Standard

Umjesto popravka je odlučio nabaviti 30 kilograma dinamita i dignuti svoj auto u zrak. No, osim toga, na vozačko mjesto je stavio i lutku Elona Muska. 

Ogorčeni vlasnik Tesle je angažirao i profesionalnu snimateljsku ekipu koja je sa skupim i visoko rezolucijskim kamerama snimila trenutak eksplozije. 

Ipak, brojni komentatori sumnjaju da je sve inscenirano samo radi pregleda i lajkova na društvenim mrežama.

- Od auta nije ostalo apsolutno ništa. Možda sam prvi koji je sahranio Teslu, znači možda sam ušao u povijest - oglasio se Tuomas. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 29.12.2021.

    Tako ću ja svoju Škodu. Ispred Porschea na Slavonskoj.

  • sony33 26.12.2021.

    Neobičan je finski jezik, nešto kao kombinacija mađarskog i japanskog.

  • PetrKropotkin 23.12.2021.

    Konzervativan sam i ne volim te zujalice, ali možda je koristan mali el. auto za na posao i plac, za gradsku vožnju, kada ti romobil nije dovoljan..

Komentiraj...
Vidi sve komentare