To je to što me zanima!

Kakav luđak! Autocestom vozio s 20 paleta naslaganih na krov

Vozačev teret su doslovno centimetri dijelili od katastrofe na prometnici nedaleko od Valencije. Gradonačelnik Juan Antonio Sagredo, nakon što je dobio snimku, odmah ju je proslijedio policiji
Vidi originalni članak

Gradonačelnik španjolskog Paterna naložio je potragu za vozačem bijelog kombija nakon što je objavljen video na kojem, natovaren s 20 naslaganih paleta, za dlaku prolazi ispod prometnih znakova i mosta na autocesti.

ZtXePWw3 en Videos

Vozačev teret su doslovno centimetri dijelili od katastrofe na prometnici nedaleko od Valencije. U jednom se trenutku činilo i da planira stati uz cestu na što su se palete opasno počele naginjati s jedne na drugu stranu. Gradonačelnik Juan Antonio Sagredo, nakon što je dobio snimku, odmah ju je proslijedio policiji i na društvenoj mreži objavio kako je dao upute da se slučaj istraži i pronađe bezobzirni vozač. 

- Ugrozio je sve ostale sudionike u prometu. Molim vas, budite osjetljiviji na druge dok ste za volanom - poručio je gradonačelnik sugrađanima. 

Njegov apel policiji rezultirao je brzim pronalaskom vozača. Policija ga je pronašla u srijedu ujutro pomoću registarskih oznaka te ga prijavila za ugrožavanje sigurnosti na cesti. Prijeti mu kazna do 875 eura (oko 6.500 kuna), prenosi Daily Mail

Idi na 24sata

Komentari 2

  • alcapone123 31.01.2018.

    Da je to u Rusiji ili Indiji..ali Španjolska?!

  • 31.01.2018.

    ovako voze u indiji :))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare