To je to što me zanima!

Napadala su tri metra snijega, pa je do auta iskopao - tunel

- Bilo mi je dosadno, objasnio je novinarki mladić iz Kanade na pitanje kako je do svog automobila odlučio doći kroz - tunel u snijegu. Za pothvat mu je trebalo 6 sati
Vidi originalni članak

U samo dva dana koliko je trajalo olujno vrijeme u Summersideu, u tom je gradu napadalo gotovo tri metra snijega. Zbog toga je u blokadi cijeli grad, a stanovnici su praktički zarobljeni u svojim kućama. 

Jednom je pak mladiću bilo toliko dosadno da je pod snijegom odlučio potražiti vlastiti automobil. Marcel Landry u ruke je uzeo lopatu i šest i pol sati kasnije iskopao je pravi tunel i našao automobil, piše CBCNews koji je o zanimljivom pothvatu snimio i prilog. 

Tako se, kaže, poprilično zabavio, a sada planira od snijega osloboditi cijeli auto, a onda ga možda čak i izvesti van iz hrpe snijega i uparkirati u garažu. 

S obzirom da prema nekim najavama i nas u Hrvatskoj očekuje još snijega, evo vam ideja ukoliko snijeg napada baš ovako obilno. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Mika75 01.03.2015.

    Pa to je bilo normalno i kod nas u Lici prije 25-30 godina, kopali su se tuneli stalno jer je snijega uvijek bilo 2,5 do 3 metra, ;Bijele koke s neba pale pa su vrata zatrpale, hahaha..

  • Mthesecond 23.02.2015.

    Dobio je ekstra garažu :)) Sad će izletati iz tog tunela ko Batman s batmobilom iz svoje pećine :))

  • ivananosic 23.02.2015.

    a zasto reporter nije napisao da lik zivi u provinciji PEI pa tu sniga ima u petom misecu metar u Torontu sniga 10 cm bitno da je bombastican naslov

Komentiraj...
Vidi sve komentare