To je to što me zanima!

Napaljeni policajac slikao se potpuno gol i naoružan

Britanski policajac doveo je sebe i svoje kolege u opasnost objavivši svoje fotografije na internetu. 'Funboybobby' je pričao o policijskim operacijama
Vidi originalni članak

Britanskog policajca Malcolma Thomasa (40) skinuli su iz eltine postrojbe nakon što je objavio svoje gole fotografije na internetu i tako dao razlog za ucjenu. Slikao se 'napaljen' i pokazao tetovažu koju ima iznad stražnjice. Pod imenom 'funboybobby' (smiješni policajac) opisuje pohotne želje Christini koju je upoznao na internetskoj stranici za odrasle. Slikao se u svojoj policijskoj postaji u južnom Londonu i slao fotografije mailom. Na jednoj slici je u uniformi, a u ruci drži poluatomatski pištolj. Brbljao je, također, o tajnim policijskim operacijama.
- Oružani policajci moraju se ponašati besprijekorno u profesionalnom i privatnom životu. Ne smiju dati razlog nekome za ucjenu ili otkriti informacije koje njega ili kolege mogu dovesti u rizik - rekao je policijski glasnogovornik.
Oružani policajci prate teroriste i opasne kriminalce. Nije primjereno da svatko vidi njihove osobne detalje. U svom profilu Thomas se opisao 'pustolovnim i vrlo dominantnim'. Christini je jednom prilikom priznao da se seksao s bivšom na dužnosti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Najljepša1 11.11.2009.

    Napokon malo nešto za cure! Dosta mi je guzica i sisa!

  • be yourself 10.11.2009.

    Kad kod nas tako šta izađe, umjesto da se gadove baci na ulicu, policija izjavi da ne može utvrditi jesu se oni zaista kupali na dužnosti u moru a kola bacili u hlad.

  • plavuša13 10.11.2009.

    Očito je \"malkice zaljubljn sam u sebe!Sad može ić radit u kakav striptease club,možda bude imao glavnu točku u odori policajca!

Komentiraj...
Vidi sve komentare