To je to što me zanima!

Nasamarili je: Mislila da kupuje iPad, a prodali joj komad drva

Amerikanka Ashley McDowell (22) otkrila je za što je dala 930 kuna tek kada je stigla kući. U kutiji je bio komad obojanog drva s prilijepljenim znakom tvrtke Apple
Vidi originalni članak

Naivna 22-godišnja Amerikanka povjerovala je dvojici muškaraca koji su joj u paketu FedExa na parkiralištu u Južnoj Karolini prodali novi 'iPad' koji je zapravo bio samo komad drveta, piše Daily Mail. Ashley McDowell otkrila je za što je dala 930 kuna  tek kada je stigla kući. U kutiji je bio komad obojanog drveta s priljepljenim znakom tvrtke Apple. Rubovi su bili oblijepljeni crnom trakom, a na drvu iscrtan 'ekran' i nekoliko ikona. Ashley je prijevaru prijavila policiji. Ispičala je kako su joj dvojica muškaraca u ponedjeljak navečer prišla na prakiralištu i ponudila joj 'novi iPad' za samo 1500 kuna. U trgovinama bi ga platila 2600 kuna pa je pristala. U novčaniku je imala samo 930 kuna pa joj je dvojac pristao dati 'dodatni popust'. Kutiju je preuzela, ali nije pogledala što je unutra. 

Muškarci su nakon prodaje pobjegli automobilom Chevy Impala, no ta informacija policiji nije puno pomogla u potrazi. Za dvojcem još uvijek tragaju. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • RobertRaskaj 02.09.2011.

    he,he,zbilja za nasmijat se,a sta da je bila prazna kutija,ovak je bar nesto dobila

  • vanilla19 01.09.2011.

    Jeftino je i prošla :O ovo je unikat, ekološki iPad :D kada se pokvari možeš ga koristiti za potpalu preko zime ili ga vratiti u prirodu.

  • SpaljozaZg 01.09.2011.

    Vi to ne razumijete , to je noviji model otporan na udarce, mos i covjeka zatuc s njim a nece mu nis bit ahahahahahaaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare