To je to što me zanima!

Našli mrtvog muškarca: Što je radio iza zida ženskog WC-a?

Kanada: Muškarac u dvadesetim godinama je navodno ušao u toalet šoping centra. Vjeruju kako se preko niskog zida uspeo u ventilacijski otvor, u kojem je zapeo i umro u petak 27. travnja
Vidi originalni članak

Kanadska policija pronašla je muško tijelo iza zida javnog ženskog WC-a u Calgaryju. Objavili su kako smrt nije sumnjiva, te da je muškarac umro nesretnim slučajem, javlja BBC.

Muškarac je navodno bio sam kada je prošlog tjedna ušao u toalet šoping centra. Vjeruju kako se preko niskog zida uspeo u ventilacijski otvor, u kojem je zapeo i umro u petak 27. travnja.

No, zašto se penjao, ostaje misterij.

Tijelo muškarca u dvadesetim godinama, pronašao je u ponedjeljak radnik koji radi na održavanju. On je maknuo zidni panel kako bi popravio vodokotlić i tada je ugledao tijelo.

- Vjerujemo kako se muškarac popeo na kratki zid koji se nalazio točno iza toaleta i skinuo rešetku na ventilacijskom otvoru, koja se nalazila na stropu. Muškarac se uspeo u ventilacijski otvor i zapeo - objavila je policija.

Njegov identitet nije objavljen i policija navodi kako neće davati više informacija o ovom slučaju zato što se smrt muškarca vodi kao nesretan slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 03.05.2018.

    špijunirao zenske

  • sol 03.05.2018.

    Sta toga nema kod nas? jest vjest, za nesvijest! isao se isprazniti nije imao za uci u nutra,

  • VEGASS 03.05.2018.

    Uuuuuu ovaj se gadno preforsirao, jebe.a smrt..... umro sa klipom u ruci hihihihihihiiiii

Komentiraj...
Vidi sve komentare