To je to što me zanima!

Naučio svog psa da hoda po žici kako bi usrećio bolesnog oca

Svatko od nas želi usrećiti svoje roditelje, a neki to iskazuju na drugačiji način. Jedan takav primjer dolazi iz Kine, gdje je farmer naučio psa da hoda po žici jer njegov otac voli gledati životinjske akrobacije...
Vidi originalni članak

Jedan kineski farmer naučio je svoje pse kako hodati po žici, a sve zbog svog bolesnog oca. Zhang Mengqiu odlučio je dresirati najbolje ljudske prijatelje, a želju je njegov 85-godišnji otac izrazio zbog ljubavi prema životinjskim akrobacijama.

Prije pet godina ostao je paraliziran, a sin je odlučio dati otkaz i brinuti o svom ocu. Svakodnevno vježba pokrete s njim pa je iz tog razloga naučio tradicionalnu kinseku fizikalnu terapiju, poput procesa puštanja krvi i akupunkture, prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ideja je Zhangu pala na pamet nakon što je majka umrla, a obiteljski pas nestao. Htio je oraspoložiti nepokretnog oca i unijeti mu malo veselja u život, a tvrdi da je pse naučio i ostale akrobacije, poput uspravnog stajanja, penjanja po stepenicama i preskakanja zidova.

Ipak, unatoč tome što je ovo prekrasna gesta sina za oca, kineski prijatelji životinja smatraju da je riječ o nepotrebnom izlaganju životinja opasnosti. Pogledajte video i procijenite sami...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • --- DAVOR --- 17.03.2017.

    Da tata voli dildo dali bi mu i to priuštio?

  • Der Kommissarrr 17.03.2017.

    Katastrofa, treba radije kineza naučit da hoda po žeravici, just for kicks

  • SRĆ 17.03.2017.

    Poslije će ga pojesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare