To je to što me zanima!

Ne diraj se u slastičareve čokoladne praline

Poznati stručnjak za čokoladu podnio je ostavku jer je uhvaćen kako uništava praline u trgovini svog suparnika. Šteta iznosi oko 700 kuna
Vidi originalni članak

Barry Colenso slovi kao najbolji stručnjak za izradu čokoladnih specijaliteta. U poznatoj slastičarni Thorntons donedavno je radio kao glavni slastičar. Međutim, nedavno je uhvaćen kako u suparničkoj trgovini Hotel Chocolat uništava skupocjene praline. Šteta se procjenjuje na oko 700 kuna, no pretpostavlja se da bi bila i veća da ga nije uhvatilo osoblje kojem je bio sumnjiv.
- Cijeli događaj je bio sasvim neobičan. Naše osoblje je opazilo Colensa u blizini pralina koje su kasnije bile sasvim zgnječene. Nećemo na sud zbog toga, samo želimo nastaviti dalje s poslom - izjavila je glasnogovornica Hotel Chocolata, Lynn Cunningham.
Protiv stručnjaka za čokoladu neće biti podignuta tužba. Međutim, ambiciozni slastičar je ipak shvatio koju je štetu učinio te je podnio ostavku u Thorntonsu, kako prenosi BBC.
Javnosti nije bio dostupan za ikakve izjave. Pa neka netko kaže da čokolada izaziva samo osjećaj sreće.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare