To je to što me zanima!

Ne, nije šala: Objavili su oglas, traži se diler, i to s iskustvom

Hrvatska poštanska banka objavila je zanimljiv oglas u kojem traži iskusnog dilera (ili dilericu) koji bi unaprijedio poslovanje. Jedan od uvjeta je dvije godine iskustva
Vidi originalni članak

Ako je 'dilanje' nešto što vas je oduvijek privlačilo ili već sada u tome imate puno iskustva, Hrvatska poštanska banka ima sjajne vijesti za vas.

Ovih dana na portalu MojPosao.hr pojavio se zanimljiv oglas u kojem banka traži dilera, muškog ili ženskog, s "najmanje 2 godine radnog iskustva na srodnim poslovima". 

Od kandidata se očekujeizrazita orijentacija na rezultate, dobre prodajne vještine, sklonost timskom radu, dobro funkcioniranje u stresnim situacijama, izvrsno znanje engleskog jezika u govoru i pismu (valjda za međunarodne transakcije), poznavanje rada u MS office alatima (za moderno poslovanje)...

Prijave na natječaje zaprimaju se do 15.12.2015. godine. 

Nažalost po sve s iskustvom u 'dilanju' narkotika, ili na sreću po banku, riječ je o nespretno sročenom oglasu u kojem banka zapravo traži burzovnog mešetara, koji se u industrijskom slengu naziva - dilerom.

Ako se želite prijaviti za tu poziciju, možete to na ovom linku.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • stominac 03.01.2016.

    to je samo čudno i senzacionalna vijest za ova piskarala iz 24 sata!!!! a bogami i za naše cjelokupno novinarstvo, zato i imaju tako lijepi epitet , piskarala!!!!

  • ragbijaš 11.12.2015.

    Ha,pa malo dijete koje se rodi već zna radit na kompu.Šta treba dilat?Ma znam što traže.Nego,da imam fax završen javio bi se na oglas.Smiješno mi kad navedu rad na MS Office.To je za mene kad se pospan dignem iz kreveta i upalim komp.Za nas hakere to je jedna sitnica u nizu.

  • Trojac 11.12.2015.

    U ekonomiji diler = burzovni mešetar. Nije ovo nikakav nespretan oglas nego nestručan novinar...

Komentiraj...
Vidi sve komentare