To je to što me zanima!

Vesela potraga za Životinjskim carstvom u Zoološkom vrtu!

Likovi Životinjskog carstva odlučili su prirediti zabavnu avanturu za djecu svih uzrasta. „Jesenska potraga za Životinjskim carstvom“ i ovaj vas vikend čeka u zagrebačkom Zoološkom vrtu
Vidi originalni članak

Ove nedjelje, 19. listopada, likovi Životinjskog carstva odlučili su posjetiti i iznenaditi svoje rođake u zagrebačkom Zoološkom vrtu te prirediti zabavnu avanturu za djecu svih uzrasta - „Jesensku potragu za Životinjskim carstvom“. Veseli su junaci, za uspješno obavljeni zadatak, u suvenirnici ostavili slatko iznenađenje koje se tamo može i preuzeti. U Zoološkom vas vrtu čekaju i slijedeći vikend, 25. i 26. listopada stoga ih ne zaboravite posjetiti.

Potrebno je sakupiti tri različite oznake koje pokazuju da su sve lokacije otkrivene, „dokaze“ donijeti u suvenirnicu Zoološkog vrta kako bi se, naposljetku, kući mogao odnijeti slatki paketić Životinjskog carstva i novi, limitirani poster „Pustinjske avanture“.

Potraga za sličicama Životinjskog carstva ovdje tek započinje! Nakon zoološke avanture saznajte kako je završilo uzbudljivo putovanje veselih junaka te do 31. siječnja 2015. u KRAŠ pošaljite potvrdu da je limitirano izdanje postera uspješno popunjeno kako bi i plišani ruksak pun Kraševih slatkiša stigao na vaše adrese! Više informacija potražite na: www.kras.hr.

Također, podsjećamo vas i da izvadite svoje fotoaparate, očistite objektive i krenete u "lov" na najbolju fotografiju životinja iz zoološkog vrta kako bismo zajedno napravili i popunili najveći digitalni album sa sličicama na svijetu! Registrirajte se na www.igraoni.ca, saznajte što sve možete osvojiti, a možda se baš vaše ime nađe u tiskanom albumu Životinjskog carstva! 

Idi na 24sata