To je to što me zanima!

'Ne želim biti sama s duhom u kući, ali on je sad član obitelji'

Karen Wakefield, 52-godišnja stanovnica Manchestera, tvrdi da već 13 godina živi u suživotu s duhom Malcolmom. Iako se Malcolma uglavnom boje, obitelj ga je odlučila prihvatiti i potpisivati na čestitkama
Vidi originalni članak

Kad se 2004. godine Karen sa svojim partnerom i kćeri doselila u novu kuću, osjetila je prisutnost misteriozne energije. U želji da sazna više o tome, posjetila je nekoliko medija (osobe koje tvrde da su u kontaktu s duhovima preminulih i s njima navodno komuniciraju) te na ouija ploči uspjela saznati da se misteriozna energija zapravo zove Malcolm i da je preminuo 1858. u dobi od 57 godina.

Nakon 13 godina suživota, nereda koji je Malcolm ostavljao u formi razbijenih obiteljskih fotografija, lupanja vratima te čak kopiranja glasa Kareninog partnera - obitelj je odlučila prihvatiti duha te ga čak i potpisuje na raznim čestitkama.

- I dalje ne želim biti sama s njim u kući jer me strah, no uspjela sam ga prihvatiti kao člana obitelji - kaže Karen te dodaje kako Malcolm jako voli komunicirati s ljudima i gostima kuha - čaj?!.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • retita🦋 05.11.2017.

    I bi novinar!!!

  • Viribus_1 05.11.2017.

    Ponekad umjwsto caja napravi kolace.

  • dado1980 05.11.2017.

    Je član hdz-a

Komentiraj...
Vidi sve komentare