To je to što me zanima!

Nećeš, razbojniče: Nokautirala ga cigla kojom je provaljivao

Incident sa snimke dogodio se u Irskoj. Nakon što prozor nije uspio razbiti s malim kamenom, lopov se vratio s ciglom. Pokazalo se da je to bila promašena odluka...
Vidi originalni članak

U jedno možemo biti sigurni - čovjek sa snimke više nikada neće pokušati provaliti u skupocjeni automobil. Barem ne s ciglom. Naime, pljačka sa snimke dogodila se prije nekoliko dana u irskom gradu Drogheda , a na pljačkaša je naišao vlasnik vozila i obližnjeg kafića.

Prvo je pomislio da je ozlijeđenog nesretnika netko napao, no, nakon što ga je ovaj pokušao ucijeniti, stvari su bile mnogo jasnije.

Nije išlo s kamenom, vratio se s ciglom

Kao što je vidljivo na snimci s nadzorne kamere, pljačkaš prvo dolazi s manjim kamenom. Nakon što s njim nije uspio razbiti prozor, vratio se s ciglom koji se pak odbila od prozora i pogodio ga ravno u glavu .

Iako pri svijesti, lopov nije bio u stanju napustiti mjesto zločina, pa je od vlasnika prvo pokušao iskamčiti 500 kuna 'za taksi'. Nakon što je ovaj to odbio, lopov mu je priprijetio da će mu uništiti bar jer 'zna tko je on'.

Da stvari budu zanimljivije, lopov se oko bijelog Mercedesa šuljao više od pola sata. Prvo je isprobao neke sofisticiranije metode, no kad je shvatio da to ne pali, primio se cigle. Bila je to fatalna greška. A policajci su, izjavio je vlasnik za Daily Mail , umrli od smijeha kad su vidjeli snimku .

Nasmijali smo se i mi, a ovaj nas je pokušaj provale podsjetio na jednu scenu iz filma The Simpsons: Movie .

Idi na 24sata

Komentari 35

  • MarinZG24 03.03.2015.

    uvijek taj Marin zdelar to stavlja svaki njegov video unazad 3mj se neda ocitati

  • MarinZG24 03.03.2015.

    dajte drugi put ili stavite link koji se može ucitati ili navedite kako glasi video ,jer preko ove vaše amaterske aplikacije nemože se nista ucitati ni preko iPhona 6 šta moram uzet sedmicu da mi radi 24sata ?

  • miko2312 02.03.2015.

    samo ne razumijem di je nesto u zadnjoj sekundi, mislim da je ovo montaza

Komentiraj...
Vidi sve komentare