To je to što me zanima!

Neobična mjesta za odličan seks su svuda oko nas

Ljubavni život vam baš i ne cvijeta u posljednje vrijeme. Želite probati nešto novo Ili se podsjetiti nečeg zaboravljenog. Evo par prijedloga
Vidi originalni članak

Ljudi su istraživali i otkrivali nepoznata i opasna područja našeg planeta. Zašto se onda mi bojimo istražiti sva raspoloživa mjesta za vođenje ljubavi? Ako vam se ne sviđa, ne morate ponoviti. Ali sigurno postoje mjesta u vašoj blizini koja su savršena za vođenje ljubavi.
- Poput vešmašine, koja obavezno mora biti uključena. Vibracije koje ona proizvodi poboljšat će seksualni doživljaj.
- Odlazak u kupovinu odjeće s vašom dragom izgleda vam kao noćna mora. Ona je uzela brdo stvari koje želi probati, a vi bi trebali čekati ispred kabine za presvlačenje. Umjesto tog iznenadite ju u kabini i priuštite si nezaboravan doživljaj.
- Pozvani ste na zabavu kod svog prijatelja. Atmosfera nije baš nešto i najradije bi otišli doma, ali ne smijete jer će se prijatelj naljutiti. Iskoristite slobodnu garažu ili dvorište dok su svi vaši prijatelji u kući. Nitko neće primjetiti da vas nije bilo tih spektakularnih nekoliko minuta, a vama će tulum konačno imati smisla.
- Na moru ste s društvom i nikad niste sami s partnerom/partnericom. Iskoristite najveću gužvu na plaži i zabavite se u moru. Ako netko i primjeti nešto, nema veze. Seks bi mogao biti jedan od najboljih u životu.
Mašti na volju i uživajte u životu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • piziona 16.11.2007.

    pa to nisu neka mjesta od kojih bi se čovjek trebao iznenadit ...pa to je kontam svatko isprobao raskoljavat na tim mjestima,,,a što se tiče kreveta da da to ženama najviše i paše razvale se ko krave a ti skači momčino :)))...ah one bi se mazile i pazile u tom je štos zato one obožavaju krevet :))

  • zelenožuti 12.11.2007.

    to su već sve klasična mjesta

  • matte 12.11.2007.

    uzbuđenje raste kad si na neobicnom mjestu za sex , probaj keira pa ces viditi kako je ludo ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare