To je to što me zanima!

Neopisiva sreća: Ovi su ljudi prvi put čuli glasove voljenih

Dva muškarca i djevojka cijeli su život proveli u tišini i bilo je izvjesno da će tako dočekati i njegov kraj. Njihova reakcija na prve zvukove koje su čuli je - predivna
Vidi originalni članak

Eugene (28) za život zarađuje kao taksist. Zarađenim novcem financira siromašnu obitelj, a u slobodno vrijeme igra košarku. Da bi privukao klijente, Eugene s radija pušta glasnu glazbu, no sam ju nije čuo baš nikada. 

Kada je bio malo dijete, njegova ga je majka uronila u hladnu kupku kako bi mu spasila život od visoke temperature. Nakon toga više nije čuo. 

Jessa Mae (16) kći je ribara, ali nikada nije čula zvuk oceana. Njeni prijatelji obožavaju glazbu, no ona je nažalost rođena gluha. 

Isagni (59) gluh je od rane mladosti. Jedino čega se sjeća je zvuk radija. Sve troje njegove djece svira instrumente i najveća mu je životna želja čuti ih. 

Znajući te detalje možemo samo zamišljati kakvi su osjećaji i misli ovim ljudima prolazili kroz glavu kada su uz pomoć slušnih aparata po prvi puta čuli glasove svojih bližnjih i voljenih. Njihovi izrazi lica će vam, vjerujemo, to jako dobro dočarati. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mačkamačak 24.05.2015.

    to je sreća,neki ni ne znaju to cijenit....nešto kad izgubiš i onda to nađeš...prava sreća...

  • MyraMyra 24.05.2015.

    lijepo za ove ljude i drago mi što ih je usrećilo ono u čemu su rođenjem bili uskraćeni...

  • HRVAT ALI PRAVI 24.05.2015.

    Sve je to super. Samo mi nije jasno kak ovaj taksista zna kuda da vozi putnike ako ne cuje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare