To je to što me zanima!

Nevjerojatno što ona uspijeva napraviti od hrpe palog lišća...

Joanna Hedrick iz Sacramenta očito je zaljubljenica u lišće. Od njega je u stanju napraviti što poželi, no bazira se na krugovima i spiralama. Uživa u ukrašavanju dvorišta sveučilišta na kojem radi
Vidi originalni članak

Svaka čast ovoj vrijednoj ženi, malotko bi imao volje baviti se nečim ovakvim. Joanna Hedrick iz Sacramenta pravi umjetnička djela od lišća i u tome zaista rastura.

Lokacija ovih fotografija je Kalifornijsko državno sveučilište u Sacramentu, gdje Joanna radi kao savjetnica na studentskom servisnom centru.

- Ovo što ja radim odnosi se na stvaranje nečeg jedinstvenog iz onog što je već samo po sebi prekrasno. Želim da se ljudi okrenu za ovim, kaže Joanna, koja otkriva kako je sve krenulo.

- Htjela sam napraviti zanimljivu pozadinu za svoju djecu prilikom fotografiranja i palo mi je na pamet urediti lišće. Sagan (8) i Emil (4) bili su oduševljeni, a fotke su ubrzo završile na društvenim mrežama i postale hit.

Joannina remek-djela temelje se na spiralama i koncentričnim kružnicama, a ono što najviše voli jest staviti osmijeh na lice studentima u vrijeme iscrpljujućih semestara.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • krnjevo 13.12.2017.

    ...a onda zabrije jedna osrednja bura (ma može i jugo)...

Komentiraj...
Vidi sve komentare