To je to što me zanima!

Newsbar donosi pravu dozu odličnih prvotravanjskih šala

Ekipa koja je dosad snimala urnebesne video priloge sada ima i svoju web stranicu. Zato pogledajte kakve sve vijesti imaju i nasmijte se uz najluđe informacije
Vidi originalni članak

Komičarska skupina koja se pojavljuje pod imenom News Bar za potrebe ovogodišnje prvoaprilske šale pokrenula je, ni manje ni više, nego čitav portal. Neprofitni portal na adresi www.news-bar.hr pokrenut je na prvi april ove godine kao najozbiljniji novinarski projekt. News Bar je portal koji ima sve potrebne rubrike, članke, fotografije, stripove, naslove, a jedina razlika između ovog i drugih news portala je u tome što je na ovom portalu sve potpuno izmišljeno. Povremeno se otišlo tako daleko da se za potrebe pojedinih članaka izmijenila internetska enciklopedija Wikipedija kako bi potvrdila lažne vijesti News bara.

Projekt je to skupine komičara okupljene pod nazivom News Bar koja posljednjih pola godinu dana snimaju skečeve u kojima se na humorističan način kritički osvrću na društvene aktualnosti te dodatno parodiziraju one vijesti koje su same po sebi smiješne ili neobične.

Prvi travanj ili april dan je kada se očekuje podvaljivanje raznih šala koje uglavnom nisu ovako zahtjevne i ne iziskuju financijsko ulaganje i mjesece rada, ali većina tih šala nema poruku iza sebe. Na pitanje je li vrijedilo uložiti toliko u običnu šalu cijela redakcija od petnaest ljudi je jednoglasna: "Pa nismo baš sigurni...."

Idi na 24sata

Komentari 3

  • BubniPortal 02.04.2012.

    posjetite bubni.com kod nas je svaki dan šala. Hvala na posijeti i eventualnim sugestijama

  • mila 19 02.04.2012.

    ja sam mislila da je ovo o poskupljemju goriva šala..kad ono jbt zbilja!

  • DanijelSrpak 02.04.2012.

    šalama nikad kraja super

Komentiraj...
Vidi sve komentare