To je to što me zanima!

Ni ogromni valovi joj ne mogu ništa: Herojski je spasila psa...

ENGLESKA: Pas se utapao u moru, a njegova vlasnica je bez razmišljanja uletjela u more da ga spasi. Iz gradske službe za spašavanje tvrde da je mogla proći s puno težim posljedicama...
Vidi originalni članak

Jedna žena iz Brightona riskirala je vlastiti život bacivši se u ledeno more kako bi spasila svog psa. Požrtvovna junakinja imala je problema s jakim valovima, ali naravno da je ljubav prema psu pobijedila i vremenske neprilike.

Psić se utapao u moru, a njegova vlasnica je bez razmišljanja uletjela u more da ga spasi. Tužna životinja trudila se držati glavu iznad vode, dok je vlasnica činila sve da ga izvuče.

- Bila je iznimno hrabra ušavši u vodu, no nakon prvog vala ostala je u šoku. Ima sreće što je uopće preživjela, kaže Alessandro Intini, koji je sve snimio.

Na kraju joj je pomogao jedan muškarac, a čini se da je zaista imala sreće što je spasila i psa i sebe.

Jade Cohen iz gradske službe za spašavanje rekao je da je 'ženina ljubav prema njezinom psu ogromna, ali da su vremenski uvjeti bili iznimno opasni'.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Medo222 11.01.2018.

    Ljudska glupost nema granica! Prvo je dovela u opasnost svoga psa jer ga je pustila u more, a poslije sebe! Ovaj put su imali sreće!

  • Bljah 16.12.2017.

    Al ja dobro plivam :-)

  • Bljah 16.12.2017.

    Svaka čast! Ja bi to isto napravila, ne samo za svog psa nego za bilo kojeg drugog

Komentiraj...
Vidi sve komentare