To je to što me zanima!

Nije imao ključ apartmana pa je odlučio prespavati na krovu

"Kad sam vidjela muškarca kako leži na krovu zgrade, prvo mi je palo na pamet da je mrtav. Došla je policija do njega i on se digao. Shvatila sam da je cijelu noć zapravo spavao na krovu", kaže čitateljica 24sata
Vidi originalni članak

Čitateljica iz Pule je s terase svoga stana u središtu grada snimila mladića na krovu. Policija je utvrdila da je riječ o 18-godišnjem Norvežaninu. Spavao je na krovu skladišta jedne pulske tvrtke.

- Norveški turist je ispričao da nije imao ključ od stana u kojem je trebao spavati, pa je spavao na krovu. Nije napravio nikakv prekršaj - rekli su nam u pulskoj policiji.

Nisu otkrili je li mladić zaboravio ili izgubio ključ, kao niti informaciju je li bio u alkoholiziranom stanju. Policajci su mu pomogli da siđe s krova.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • napoleonov sin 01.07.2016.

    odlično

  • OrcaPerestrojka 01.07.2016.

    Glupost je neuništiva .......

  • --- DAVOR --- 01.07.2016.

    Mi bi trebali prokopat kilometar široke kanale od mora sve do zagorja pa duž slavonije da se more slije u te kanale i da imamo morski turizam diljem hrvatske. Dignut kredit za kupit 10.000 robota konobara, automatizirat kase naplate, sve povezat jednim računalom i svi kolektivno uzet 365 dana godišnje i tako svake godine :P Mislim da bi nam to bio najbolji potez otkad Hrvati postoje. Diljem lijepe "posadimo" zvučnike iz kojih trešti ZIMMER FREI od HLADNOG PIVA. Ooooo da, to če biti taj dan, lezi pod palmu i uživaj, vrag odnija prišu, ko je izmislia radit ako možeš muda ladit :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare