To je to što me zanima!

Nijemac izgubio okladu pa šetao u Boratovu kostimu

Murterom je Njemački turist prije polufinalne utakmice Njemačka-Španjolska hodao u dresu Podolskog. Kladio se sa Španjolcem u pobjedu
Vidi originalni članak

Izgubio je okladu i morao ju je je odraditi. Viđao sam tog Nijemca prije utakmice. Hodao je u dresu njemačke nogometne reprezentacije, a na leđima mu je pisalo "Podolski", pojasnio nam je Ivan Palić, čitatelj 24sata koji je u srijedu navečer na Murteru smimio njemačkog turista u Boratovu kostimu.
- Nijemac je šetao Murterom prije polufinalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva Njemačka-Španjolska.Vidio sam ih da su ušli u pivnicu. Nakon utakmice, otišao je do štanda kupiti Boratov kostim. Odjenuo ga je i šetao Murterom. Svi su mu se smijali. Okladio se sa Španjolcima da će onaj, čija reprezentacija izgubi utakmicu, šetati Murterom u kupaćem kostimu 'najpoznatijeg kazahstanskog novinara'- pojasnio je Ivan. Španjolci su se naslađivali, a Nijemac je morao odraditi okladu.
- Čak se šetao uz turistički vlakić, ljudi su ga snimali. Bio je to cirkus - kaže Ivan. Nijemac je svoju šetnju u Boratovu kostimu završio oko pola sata nakon ponoći.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • hrvatica2 08.07.2010.

    maskare su odavno prosle!!

  • lapsuscalami 08.07.2010.

    Faca!

  • crazy-girl87 08.07.2010.

    zakonnnnnnn hahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare