To je to što me zanima!

Nikud bez komada kupaonice?! Musk stigao u središte Twittera s umivaonikom u rukama...

Prošlog tjedna, prema navodima Washington Posta, Musk je razmatrao masovno otpuštanje u tvrtki i to više od polovine zaposlenika, ali je Twitter to demantirao u e-mailu koji je poslan zaposlenicima.
Vidi originalni članak

Elon Musk objavio je video na kojem ulazi u sjedište Twittera u San Franciscu. Ne bi to bilo ništa pretjerano čudno, kad već preuzima kompaniju, da u rukama ne nosi umivaonik.

- Let that sink in - napisao je u opisu objave, referirajući se na komad kupaonice kojeg je odlučio ponijeti. (sink je na engleskom umivaonik)

Ranije u srijedu šefica marketinga Twittera poslala je mail zaposlenicima u kojemu im javlja kako će Musk biti u uredu ovaj tjedan, rekao je izvor za Business Insider.

KAO IZ BAJKE Tu nitko neće zapišati pod: Jeste li ikada vidjeli luksuzniji WC u nekom trgovačkom centru?

- Elon je ovog tjedna u San Franciscu. Upoznavat će ljude, šetati firmom... Ako ste tu i sretnete ga, pozdraviti ga. Za sve ostale, ovo je samo početak mnogih sastanaka koje ćemo imati s Elonom. O njima će vam više ispričati on sam u petak - piše šefica marketinga Leslie Berland zaposlenicima.

Musk je ovog tjedna promijenio i svoju 'biografiju' na društvenim mrežama te se sad naziva "Chief Twit". U ranijem razgovoru ovog tjedna Musk je poručio kako spava na kauču kod jednog prijatelja u Silicijskoj dolini.

'THE ELON MUSK SHOW' Bivši Muskov suradnik: Šetao je uredom i gledao tko radi. Bio bi bijesan što ne rade svi do 21 sat

Milijarder Musk ima do petka da zaključi dogovor o preuzimanju Twittera, piše BI.

Prošlog tjedna, prema navodima Washington Posta, Musk je razmatrao masovno otpuštanje u tvrtki i to više od polovine zaposlenika, ali je Twitter to demantirao u e-mailu koji je poslan zaposlenicima.

OBJAVIO CNN Bijela kuća i Musk navodno pregovaraju o postavljanju usluge Starlinka u Iranu

Nedavno je u javnosti izašao i dokumentarac o Musku.

Prva epizoda uključivala je i intervju s Jimom Ambrasom, koji je bio potpredsjednik u tvrtki Zip2. Zip2 su pokrenuli Musk i njegov brat, a kasnije ga je kupio Compaq 1999. godine.

Ambras se u seriji prisjetio kako bi Musk znao šetati po uredu i 'gledati tko još uvijek sjedi na svom radnom mjestu u 21 sat.

UKIDANJE RADNIH MJESTA? Musk planira otpustiti 75% zaposlenika? Twitter poručo radnicima: 'Neće biti otkaza'

- Nije bilo puno ljudi koji su bili u uredu tako kasno - rekao je pa nadodao:

- Lice mu je pocrvenjelo, bio je jako ljut što svi zaposlenici nisu bili u uredu u 21 sati.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • building_a_religion 30.10.2022.

    inače fraza "let that sink in" ima jedno potpuno drugačije značenje u engleskom jeziku..

Komentiraj...
Vidi sve komentare